Over ons

Over ons

In 2012 is castilloadvies opgericht en is ons klantenbestand in stijgende lijn toegenomen. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland. Wij zijn inmiddels ook gekend in Belgiƫ, Frankrijk, Spanje en CuraƧao. castilloadvies is gespecialiseerd in asset management, vastgoedinspecties en advies, project en vastgoedmanagement en business intelligence.

castilloadvies in Hoogvliet-Rotterdam is een onafhankelijke partner met kennis van zaken en die praktische oplossingen realiseert om stapsgewijs tot betaalbare en duurzame verbeteringen te komen. Wij handelen integer en met kennis van zaken.

Onze medewerkers mogen rekenen op een inspirerende werkomgeving waarin zij de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. castilloadvies vraagt van hen individueel ondernemerschap en persoonlijke integriteit.

Een tevreden klant geeft ons het plezier in de uitoefening van ons vak.

Visie

castilloadvies heeft de visie een organisatie te willen zijn waar klanten al hun vraagstukken kunnen voorleggen en medewerkers proactief, innovatief en transparant kunnen mee denken.

castilloadvies kan haar klanten ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw, vanaf initiatieffase/ aankoop, beheer- en onderhoudsfase, einde exploitatie/ verkoopfase.

Missie

castilloadvies is een onafhankelijke partner die op een betekenisvolle wijze expertise inbrengt en oplossingen realiseert op het gebied van:

  • Asset Management Vastgoed
  • Beheer en Onderhoud Vastgoed
  • Inventarisatie, Inspecties en Advies Vastgoed
  • Business Intelligence
  • Projecten

In de steeds veranderende markt willen wij niet stil staan. Wij zullen ons daar waar nodig er alles aan doen om met de markt mee te groeien. En draagt bij aan het succesvol functioneren van zijn klanten

Comments are closed.