Over ons

Sandra Marina Castillo 
Directie

Alfonso Verkerk
Account Manager

Over ons
In 2012 is castilloadvies opgericht en is ons klantenbestand in stijgende lijn toenemend.
Ons werkgebied strekt zich voornamelijk uit over heel Nederland. Wij zijn inmiddels ook gekend in België, Frankrijk, Spanje en Curaçao.
castilloadvies is gespecialiseerd in vastgoedinventarisaties, vastgoedinspecties, vastgoedadvies, project-, en assetmanagement, GEO informatie systemen en tekenwerken.
Een tevreden klant geeft ons het plezier in de uitoefening van ons vak.

Visie
castilloadvies heeft de visie een organisatie te willen zijn waar klanten al hun vraagstukken kunnen voorleggen en medewerkers proactief, innovatief en transparant kunnen mee denken.
castilloadvies kan haar klanten ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw, vanaf initiatieffase/ aankoop, beheer- en onderhoudsfase, einde exploitatie/ verkoopfase.

Missie
castilloadvies is een adviesbureau met kennis op het gebied van:

Organogram-Model

 

 

 

  • Inventarisaties en Inspecties
  • Advies en Projecten
  • Beheer en Onderhoud
  • Tekenwerk en Engineering

In de steeds veranderende markt staan wij niet stil. Wij zullen ons daar waar nodig er alles aan doen om met de markt mee te groeien en innovatief te handelen.

castilloadvies levert een bijdrage voor het succesvol functioneren van zijn klanten.

Onze medewerkers mogen rekenen op een inspirerende werkomgeving waarin zij de ruimte krijgen om zich verder te ontwikkelen. castilloadvies vraagt van hen individueel ondernemerschap en persoonlijke integriteit.

Reageren is niet mogelijk